1041 Budapest, Görgey Artúr 66.

✦ 1 év garancia
✦ vadonatúj konyha, étkező, Gorenje gépészet
✦ a Bowman and Becker Properties legfrissebb fejlesztése
✦ Újpest legszebb részén, mégis a központhoz közel, kiváló infrastruktúra mellett egy 34 négyzetméteres, másfél szobás stúdiólakás.

Ha van Újpestnek „villanegyede”, akkor az egészen biztosan a Görgey Artúr út és annak vonzáskörzete. Itteni fejlesztésünk során egy kertre néző, világos lakást alakítunk ki egy 8 lakásos, saját kerttel, grillezővel, beállóval rendelkező társasház félszuterén szintjén.

Második újpesti fejlesztésünk ugyanazzal az attitűddel készült, mint amivel eddig valamennyi lakásunk, mégis a Görgey 66. egy nagyon nagy Liebling lett. Talán azért, mert itt láttuk először, hogy mit lehet kialakítani valamiből, ha szabadjára engedjük a fantáziánkat. Ez a lakás a maga nemében az egyik mesterművünk, s ezt a méretei is megengedték. 34 négyzetmétere ugyanis az eddigi legtágasabb fürdőszobát és konyhát tette lehetővé, mindemellett egy kifejezetten tágas hálószoba társul hozzá. A lakás fekvése miatt rendkívül világos, félszuterén elhelyezkedése (5 lépcsővel a szint alatt) csöppet sem zavaró. Az átépítés során minden(!) ki lett cserélve kifejezetten magas minőségű alapanyagokra, szó szerint minden vadonatúj. A beépített sarok konyha fekete Gorenje kerámia főzőlapot és sütőt, elszívót kapott, fekete gránit mosogató tálcával és szaniterekkel. A beépített bárasztal a bárszékekkel, a beépített Candy mosógép, a felsőkategóriás SMEG lakkfekete hűtőszekrény mellé letisztult fehér színek, padló és falak társulnak. A fürdőszobában a pasztell sárga mozaik kiemeli a matt fekete falsík alatti zuhanyrendszert, mellette matt fekete fürdőszobai bútorok és matt fekete szaniterek találhatóak. A jelenlegi hazai ingatlan piacon ilyen minőségben és színvonalon kivitelezett lakások közül nagyon magasan kiemelkedik, lényegében egy új építésű lakás 1 év garanciával. Infrastrukturálisan kiemelkedő lokáció, az épület előtt villamos és buszmegállók, Újpest Központ közvetlen közelében. Csendes és békés lakóközösség, gondosan és rendben tartott épület és kert.

✦ Összesítve:

✦ 34 nm lakás
✦ másfél szoba
✦ lakás minősítés
✦ 1/1 tehermentes ingatlan
✦ tégla
✦ átvehető: 2024. január 31.
✦ teljes felújítás: minden vadonatúj
✦ vadonatúj fekete Gorenje konyhai berendezések: sütő és főzőlap
✦ hófehér minőségi konyha
✦ beépített Candy mosógép
✦ Ariston Velis 100 literes lapos bojler
✦ új víz és villanyhálózat
✦ fűtés: inverteres fűtő és hűtő Wifi-s klímával
✦ hűtés: inverteres fűtő és hűtő Wifi-s klímával
✦ 12 és 14-es villamosok, 96-os busz, M3 metró, Újpest Központ,
✦ parkolás: az utcán ingyenesen
✦ tároló: a lakással szemben, ca. 4 nm
✦ iskolák és óvodák, bölcsődék, gyógyszertárak, szupermarketek, orvosi rendelők, éttermek, egyetemek, LIDL, Aldi, Újpest Központ a közvetlen közelben

✦ Jogi háttér

A cégünkhöz tartozó jogi digitalizációs platform, a Legisly egy olyan hiánypótló felület, mely mára 5 országban van jelen. Általa sem utazni, sem időt vesztegetni nincsen szükséged, ha jogi kérdésed van, mindent teljesen online bonyolítunk.
Éppen emiatt a Bowman and Becker Properties-től vásárolt ingatlanok esetében egy teljes jogi háttér segíti a döntésedet, mindezt rendkívül jó feltételek mellett!

✦ Pénzügyi és biztosítási háttér

A Bowman and Becker Properties team a befektetésed során előforduló valamennyi kérdésben segít.

Hogyha hitelre vásárolnál, akkor hitelspecialistánk, Gábor független szakértőként az egész hazai hitelkínálatból megtalálja a számodra optimális választást, beleértve a Babaváró, a CSOK és egyéb konstrukciókat. Ha pedig megvan az ingatlan, teljeskörűen biztosíthatod is, s ebben Dani kollégánk lesz segítségedre, aki ugyancsak független specialistaként segít kiválasztani a tökéletes megoldást. Mindezt teljesen online, csak egy okostelefonra lesz szükséged!

✦ További információk a Bowman and Becker Properties honlapján.

27 990 000 forint