1082 Budapest, Horváth Mihály tér 6.

A Horváth Mihály tér 6. minden szempontból kiemelkedő projektünk volt, hiszen az eddigi legnagyobb alapterületű lakás, amin eddig dolgoztunk. Budapest belvárosa 5 perces sétára, 2 percre a körúttól és a 32-esek terétől… Egy gyönyörűen felújított bauhaus stílusú nagypolgári épület „félszuterén” szintjén alakítottuk ki ezt a minden tekintetben ékszerdobozt. A félszuterént azért tettük idézőjelbe, mert 35 centiméterrel vagyunk szint alatt, tehát lényegében egy földszinti lakás ahol mindent, de mindent átépítettünk. Először követtük a fürdő és a konyha egységét, amit ugyanolyan színtónusú üveg mozaikokkal tettük látványossá, melyet a fürdő szürke gránit olasz járólapjainak kékes mintái tesznek még emlékezetesebbé. A hófehér falak és a fehér laminált parketta az amúgy is kifejezetten világos lakásnak elegáns és letisztult összhatást kölcsönöztek, s ehhez egy nálunk megszokott fehér konyha párosul. A konyhába beépített hófehér Gorenje sütőt és kerámia főzőlapot kiemeli a fürdő gránit színével összhangban lévő munkalap – egyszerűen tökéletes lett! A kb 8 négyzetméteres hálószoba, a nagyméretű nappali és a konyha a hozzávaló bárszékekkel és bárasztalokkal, a bézs színű Retro design Gorenje kombinált hűtő, mind mind az eddigi legtökéletesebb összhangot adták.

Őszintén szólva ez a projektünk annyira tökéletes lett, hogy mi magunk is beleszerettünk… De van egy ennél sokkal érdekesebb story, amiért minden szempontból rekorder ez a fejlesztés. Általánosságban a Bowman and Becker fejlesztések igen gyorsan gazdára találnak, így volt már 34, 27, 10 napos értékesítésünk, aztán 2, legutóbb a Görgey Artúrral 1(!) napos, de ami itt történt, azt már nem tudjuk tovább dönteni: azelőtt megvették, hogy meghirdettük! Elkezdtük készíteni a fotókat, mikor is az utcáról bekopogtak, hogy ugye eladó lesz a lakás? Ennyi. Gratulálunk az új tulajdonosnak, köszönjük a bizalmat!

✦ Összesítve:

✦ 44 nm lakás
✦ másfél szoba
✦ lakás minősítés
✦ 1/1 tehermentes ingatlan
✦ tégla
✦ átvehető: 2024. március 8.
✦ teljes felújítás: minden vadonatúj
✦ vadonatúj fekete Gorenje konyhai berendezések: sütő és főzőlap
✦ hófehér minőségi konyha
✦ beépített Candy mosógép
✦ Ariston Velis 100 literes lapos bojler
✦ új víz és villanyhálózat
✦ fűtés: két darab eredeti Nobo fűtőpanel, 2000w a nappaliban és 1000w a hálószobában
✦ 4-es és 6-os villamosok
✦ parkolás: az utcán
✦ tároló: a lakással szemben, ca. 4 nm
✦ iskolák és óvodák, bölcsődék, gyógyszertárak, szupermarketek, orvosi rendelők, éttermek, egyetemek, LIDL, Aldi, Corvin Plaza és Corvin sétány a közvetlen közelben