1107 Budapest, Szállás u. 32-34.

✦ Kiváló infrastruktúra, minőségi alapanyagok, kulcsrakész állapot, kiemelkedő megtérülés, 1 év garancia.

Első lakásunkat innen 50 méterre 10 nap alatt értékesítettük. Akkori félszuterén átépítésünk máig szép emlék, hiszen a Properties-el ekkor kezdtünk. Legalább annyira óva intettek minket egy ilyen besorolású fejlesztéstől, mint önmagában az ingatlanpiacra való belépéstől – különösen az akkor kezdődő recesszióban. Úgy tűnik azonban, hogy az akkor lefektetett elvek minket igazolnak, most pedig egy újabb „red flag” fejlesztést vittünk véghez. Az egykori önkormányzati bérház első emeletén alakítottuk ki egy gyönyörű lakást. Az épület napról-napra kerül befektetői és tulajdonosi kézbe, a közelben lévő kínai és vietnámi áruházak jelentős eszközt eredményeznek, így esetleges negatívumai mellett azt gondoljuk, hogy valamennyi projektünk közt kiemelkedő (!) befektetési lehetőség. A közelben található jelentős beruházások, az Opera új létesítménye, a most épülő Közlekedési Múzeum, a jövőben épülő fürdő és sportközpont miatt pedig végképp.

Az ingatlanban gyakorlatilag minden vadonat új, a Bowman and Becker minőségi sztenderdeknek megfelelő, így a teljes átépítés során egy letisztult, elegáns és kompakt teret sikerült létrehoznunk. A méretre készített és beépített hófehér konyha, a hófehér Gorenje kerámia főzőlap, a sütő, az elszívó, a hófehér metro csempék különösen letisztult képet kölcsönöznek. A déli fekvésnek köszönhetően az első emeleti lakás különösen világos, de ezt a minimal stílusú fekete csillár sötétedés után is tökéletesen biztosítja. A hófehér laminált padló szálirányban végig vezeti a lakáson a tekintetünket, amit a konyha és a beépített bárasztal szürke munkalapjai tesznek harmonikussá. A legszebb rész egyértelműen a fürdőszoba, ahol a 60 x 60-as olasz kerámiák mellett az arany szaniterek elegáns és exkluzív látványt kölcsönöznek. A beépített konyha, a stílusában passzoló klasszikus Gorenje hűtő, a mosógép, a bútorok mind-mind lehetővé teszik, hogy azonnal költözhetővé váljon a Bowman and Becker Properties eddigi legkedvezőbb árú fejlesztése!

A célunk az volt, hogy a főváros egyik legkedvezőbb árú, mégis kategóriájában kiemelkedő minőségű és berendezésű ingatlanját készítsük el, de ez értelemszerűen nem a város legelitebb környékén található. Aki bőven egymilliós négyzetméterár alatt szeretne 1/1 tulajdont teljesen költségmentesen, gyakorlatilag újonnan, annak nem valószínű, hogy van ennél jobb ajánlat a piacon.

Összesítve:

✦ 26 nm
✦ lakás minősítés
✦ 1/1 tehermentes ingatlan
✦ 1. emelet
✦ nyugati fekvés, rendkívül világos tájolás
✦ tégla
✦ közös költség: 8.100.-
✦ rendkívül alacsony fenntartási költség
✦ átvehető: 2023. november 9.
✦ teljes felújítás: minden vadonatúj
✦ új nyílászárók
✦ vadonatúj Gorenje konyhai berendezések
✦ Gorenje retro design fagyasztós hűtő
✦ hófehér beépített konyha gránit színű munkalappal
✦ beépített Candy mosógép
✦ vadonatúj víz és villany rendszer
✦ Ariston Velis 100 literes lapos bojler
✦ fűtés és hűtés: inverteres WIFI-s klímával
✦ beépített biztonsági kamera
✦ parkolás: ingyenesen az utcán és az udvaron
✦ 3, 28, 28A, 37, 62, 69-es villamos, Kőbánya Alsó vasútállomás, 9, 217E busz
✦ 5 nm tároló az udvarban
✦ boltok, trafikok, éttermek, orvosi rendelők, Penny Market, Aldi, Mol kút, iskolák, óvodák, vasút, szupermarketek, Kertem Romkocsma a közelben

✦ Jogi háttér

A cégünkhöz tartozó jogi digitalizációs platform, a Legisly egy olyan hiánypótló felület, mely mára 5 országban van jelen. Általa sem utazni, sem időt vesztegetni nincsen szükséged, ha jogi kérdésed van, mindent teljesen online bonyolítunk.

Éppen emiatt a Bowman and Becker Properties-től vásárolt ingatlanok esetében egy teljes jogi háttér segíti a döntésedet, mindezt rendkívül jó feltételek mellett!

✦ Pénzügyi és biztosítási háttér

Bowman and Becker Properties team a befektetésed során előforduló valamennyi kérdésben segít.

Hogyha hitelre vásárolnál, akkor hitelspecialistánk, Gábor független szakértőként az egész hazai hitelkínálatból megtalálja a számodra optimális választást, beleértve a Babaváró, a CSOK és egyéb konstrukciókat. Ha pedig megvan az ingatlan, teljeskörűen biztosíthatod is, s ebben Dani kollégánk lesz segítségedre, aki ugyancsak független specialistaként segít kiválasztani a tökéletes megoldást.

Mindezt teljesen online, csak egy okostelefonra lesz szükséged!

✦ További információk a Bowman and Becker Properties honlapján.